Astri og Torkel Abelseths legat for eldre i Marnardal

Vedtektene for Astri og Torkel Abelseths testamentariske gave viser at avkastningen skal brukes til beste for eldreomsorgen i Marnardal: « fortrinnsvis til inventar og utstyr i kommunens sykehjem, aldershjem og aldersboliger, eller til andre hjelpemidler og formål innen eldreomsorgen i kommunen til trivsel for de eldre». Midlene skal ikke brukes til formål som naturlig hører inn under budsjettet for eldresektoren.

For 2019 vil avkastningen som kan deles ut være ca kr 85.000.

Årets frist for søknad om midler er 15.3.2019, og sendes til styret for legatet:

Astri og Torkel Abelseths legat

v/ Marnardal kommune