• Hjem
  • Nyheter

Informasjon angående Bjelland flerbrukshall, samt oppgradering av skolegården.

Hei

Det er nok mange i Bjelland som undres på hvor langt kommunen er kommet i prosessen. Det første vi skal gjøre er å lage vei foran skole og barnehage bort til idrettsbanen. Dette vil bli gjort rett etter ferien. Når vi har fått tilslag om tippemidler vil selve arbeidet med skolegården starte, sannsynligvis utpå høsten. Målet er at vi skal ha alt ferdig til skolestart 2019.

Når arbeidet med skolegården starter vil skole og barnehage informere mer detaljert om sikkerhet og logistikk i byggeperioden.

Finn Andersen

leder drift og eiendom