Strømbrudd over 24 timer?

Har dere opplevd strømbrudd på over 24 timer?
Møt forskerne personlig og fortell om deres erfaringer

Senter for utvikling og miljø (SUM) ved Universitetet i Oslo vil gjerne forstå mer av hvordan langvarige strømbrudd oppleves, og hvordan folk håndterer hverdagen sin når de ikke har tilgang til strøm fra nettet. Vi ønsker derfor å få kontakt med husholdninger som opplevde strømbrudd på over 24 timer vinteren 2017/18, for å gjennomføre et intervju hjemme hos dere.

Temaer vi ønsker å snakke om: Hvilke alternativer har dere til strøm, for eksempel til oppvarming, matlaging og kjøling av varer? Hva gjorde dere da dere ikke hadde tilgang til strøm fra nettet og hvordan påvirket det deres daglige rutiner? Endringer i kommunikasjon/mobilbruk? Har dere en formening om hvor store kostnader strømbruddet medførte for husholdningen?

Vi håper du/dere ønsker å møte oss! Intervjuet vil vare omtrent én time, og husholdninger som deltar vil motta et gavekort på kr. 500. Ta kontakt med forsker Ulrikke Wethal: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., for mer informasjon og påmelding

.

Vakttelefoner