Pressemeling Ny hjemmeside

Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral kommuner lanserer nye nettsider

Mandal, Lindesnes, Marnardal, Audnedal og Åseral kommuner har, gjennom IKT-samarbeidet DDV (Det Digitale Vestre Agder), bygget nye og moderne hjemmesider. Nå håper kommunene at innbyggerne vil hjelpe dem å gjøre sidene enda bedre.

Kommunenes nye nettsider handler om å sette innbyggeren i fokus. Sidene baserer seg på lang brukertesting fra kommune-Norge, og har et overordnet mål om at innbyggere skal være mindre avhengige av å ringe kommunen, eller besøke rådhuset for å få hjelp. Det skal være enkelt å få tak i informasjonen man trenger, både på mobil og PC.

- Dette er et veldig viktig digitaliseringsprosjekt for kommunene, spesielt fordi det betyr mye for innbyggere. Nettsidene er gjerne der de fleste møter kommunen for første gang, da er det viktig at den fungerer og lever opp til forventninger. De fleste tar nettbank som en selvfølge fordi bankene har kommet så langt i å digitalisere sine tjenester, det er den veien kommunene må gå, sier Trine Bydahl Gulbrandsen, webredaktør i Mandal kommune.

I første omgang lanseres hjemmesidene som rene informasjonssider, men i løpet av kort tid vil man også kunne gjennomføre hel-digitale søknader uten å måtte skrive ut søknadsskjema som deretter må sendes i posten. I stedet vil man kunne gjennomføre alt på hjemmesiden.

Når sidene nå lanseres, er det viktig å poengtere at dette ikke er et ferdig produkt. Det er nå innbyggere må hjelpe kommunene med å bygge videre. Det er viktig at innbyggere er flinke til å bruke sidene, samt å gi tilbakemelding når ting ikke fungerer som de skal. I motsetning til dagens hjemmesider, vil de nye sidene være i konstant utvikling.

Kontakt:
Lindesnes kommune Karina H. Larsen, webredaktør  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf. 38253371

Mandal kommune Trine Bydahl Gulbrandsen, webredaktør  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf. 38272799

Marnardal kommune Gunhild Vatne, webredaktør Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf. 38289212

Audnedal kommune Hallgeir Fiddan  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf. 99695134

Åseral kommune Ann Kristin Tollefsen  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rådhuset - Nordre Heddeland, 4534 Marnardal