Ordførerens hjørne september 2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Ordførerens blogg

Da har hverdagen antagelig innhentet de fleste etter en sommer der været absolutt ikke har vært av det beste! For de som driver landbruk har sommeren vært en betydelig utfordring, og i skrivende stund i slutten av august har veldig mange enda ikke fått tatt andreslåtten.

Ordførerens hjørne juni 2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Ordførerens blogg

2017 har så langt vært et krevende år for meg som privatperson på flere måter. I januar var jeg gjennom et samlivsbrudd som vi begge var enige om. Like etter det var jeg gjennom en utredning som endte opp med en kreftdiagnose rett før påske, men heldigvis i et tidlig stadium og ikke aggressiv. I tillegg fikk jeg noen uker etter en vevsprøvetaking en akutt infeksjon som lett kunne utviklet seg til blodforgiftning. Jeg ble da akuttinnlagt på sykehuset noen dager. Etter nærmere tre ukers antibiotikakur har jeg følt meg ganske uten energi, men er klart på bedringens vei.

Ordførerens hjørne mars 2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Ordførerens blogg

I skrivende stund er det vinterferie for mange, men snøen uteblir helt i det meste av kommunen vår. Selv på skiutfartsstedene i Åseral er det veldig lite snø. Politisk har det nå vært noen måneders vakuum i påvente av hva Stortinget vil vedta når det gjelder kommunereformen. Regionsamarbeidet har også stått litt i stampe en stund siden Audnedal har vedtatt å slå seg sammen med Lyngdal, og vi ikke har fått noen avklaring på hvilken region den nye kommunen ønsker å tilhøre fremover.

Ordførerens hjørne

Publisert . Sist endret . i kategorien Ordførerens blogg

helge sandker

Et nytt år er snart omme og 2016 har vært preget av tunge politiske saker. Det er nok å nevne kommunereform og et krevende budsjett for kommende år. Det siste skal jeg komme tilbake til! 2016 er det første hele året for kommunestyret som ble valgt i fjor høst og, etter min vurdering, er det mange flinke og engasjerte politikere! Kommunereformen har likevel skapt noen betydelige utfordringer når det gjelder det gode tverrpolitiske samarbeidet Marnardal er blitt kjent for. Denne saken er ferdigbehandlet i Marnardal, og nå er det Stortinget som til slutt bestemmer hva som blir resultatet av denne prosessen. Stortinget skal behandle kommunereformsaken i løpet av våren 2017.

Ordførerens hjørne september 2016

Publisert . Sist endret . i kategorien Ordførerens blogg

Etter en veldig stille sommer er det godt å komme i gang igjen! Etter det jeg oppfatter har det meste gått på skinner i det kommunale tilbudet, og det betyr forhåpentlig at vi har gode systemer og rutiner i organisasjonen! Vi er heldige som har dyktige ansatte som står på til beste for våre innbyggere!

Forsikringsordning