Marnardal kommune publiserer postliste for alle enheter i kommunen bortsett fra NAV og helse & omsorg.

Vi publiserer kun postlister og ikke dokumenter. Dokumenter som er unntatt offentlighet iht. Offentlighetsloven er merket.

Les mer om innsynsretten etter offentlighetsloven på Lovdata sine nettsider: Offentlighetsloven.
Justisdepartementets har utarbeidet en veileder til offentlighetsloven som du finner på følge side: Rettleder til Offentlighetsloven.

For kopi av offentlige inn- og utgående dokumenter - kontakt oss på tlf. 38 28 90 00 - eller send oss en e-post på .

Vennligst notert saksnummer, tittel på dokument og dokumentdato i mailen.

Klikk her for å søke i postlistene.

Postlisten viser som standard alle enheter i kommunen og post fra de siste sju dager. Det går an å velge andre perioder enn dette, samt at man kan søke i post bare fra bestemte perioder ved å velge fra nedtrekksmenyene. Ved å sette periode og enhet blank, kan man søke på postlister fra tidligere perioder - bruk kalenderen for å velge periode.

Vinduet med postlisten er uten navigasjonsmuligheter. Hvis man ser på en sak fra postlisten, og vil tilbake til oversikten, så kan man bla tilbake med tastekombinasjonen Alt + Pil mot venstre.

Forsikringsordning