Ledige stillinger omsorg/oppvekst

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER MARNARDAL OMSORG

Sykepleier 75 % stilling fast stilling institusjon.

Sykepleier 70 % stilling fast nyopprettet stilling institusjon + 20% vikariat (til sammen 90%)

Sykepleier 70 % sykevikar / svangerskapsvikariat i åpen omsorg fra d.d. til 31.01.2019 med mulighet for forlengelse.

Sykepleier sykevikar i 80 % stilling i åpen omsorg med mulighet for fast ansettelse. Felles for alle stillingene: Turnus med arbeid hver 3 helg

Helsefagarbeider 68% stilling fast i åpen omsorg arbeid hver 3. helg

Helsefagarbeider 50 % stilling fast i åpen omsorg arbeid hver 3. helg

Omsorgsarbeider 16% stilling sykevikar / svangerskapsvikariat i åpen omsorg fra d.d. til 01.09.18. Helgestilling hver 3 helg.

Vi kan friste med spennende og varierte arbeidsoppgaver, gode kollegaer, godt samarbeid og stor grad av selvstendighet. Vi har god dekning av sykepleiere og omsorgsarbeidere i vår turnus. Vi jobber aktivt med systematisk kvalitetsforbedring og er aktive i arbeidet med gode pasientforløp med fokus på brukermedvirkning og involvering av pårørende. På institusjon er vi i tillegg i gang med arbeid for å bli sertifisert som Livsgledesykehjem og vil ha stort fokus på mestring, muligheter og mening for våre brukere. For stillingene på institusjon ønsker vi oss sykepleiere med interesse for og erfaring med geriatri. Det er ønskelig med videreutdanning i geriatri / demens, men ikke et krav.
Vi har innbakt personalmøte og internundervisning i turnus, i tillegg til gruppemøter.

Vi har en aktiv korttidsavdeling, og åpen omsorg har ansvaret for denne.
Sykepleierstillingene innebærer
sykepleiefaglig ansvar for en gruppe pasienter enten i åpen omsorg eller institusjon. Vi har med jevne mellomrom sykepleierstudenter og av og til vernepleierstudenter fra universitet og høgskole. Den som ansettes må være villig til å være veileder for studenter som har praksis hos oss.

Da flere av våre vikarer har fått faste stillinger eller lengre vikariater, trenger vi også autoriserte helsefagarbeidere som tilkallingsvikarer i både åpen omsorg og institusjon.

For stillingene gjelder:

Kvalifikasjoner:

• For sykepleierstillingene: Autorisasjon som sykepleier

• For Omsorgsarbeider / helsefagarbeider: Autorisasjon som helsefagarbeider

• Må ha førerkort klasse B

• Godkjent politiattest (dette ordnes i forbindelse med ansettelse)

Vi tilbyr:

• Varierende og spennende arbeidsoppgaver med et godt fagmiljø i utvikling

• Internundervisning

• Tverrfaglig arbeidsmiljø

• Vi er i gang med kartlegging for å bli sertifisert som Livsgledesykehjem

• Vi jobber aktivt med helhetlig pasientforløp og kvalitetsforbedring

• Arbeidsfellesskap med trivelige kollegaer

• Lønn etter sentrale avtaler, medlemskap i pensjonsordning

Vi ønsker engasjerte medarbeidere som:

• Liker å jobbe i team,

• Ønsker en utfordrende og spennende jobb,

• Har godt humør og har gode samarbeidsevner

• God faglig kompetanse og bevisst holdning til arbeid innenfor eldreomsorg

• Trives med å jobbe i turnus

• Tar initiativ og er ansvarsbevisst

• Gode IKT kunnskaper

• Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig

Kontaktperson: Enhetsleder Unn – Christin K. Melby Tlf 913 54 914

Heddeland og Øyslebø/Laudal og Bjelland oppvekstsenter

Tilkallingsvikarer

Marnardalsskolene er i positiv utvikling og har i kortere og lengre perioder behov for tilkallingsvikarer i barnehage og skole.

Marnardal oppvekst består av to oppvekstsenter: Heddeland og Øyslebø Oppvekstsenter og Laudal og Bjelland Oppvekstsenter. Totalt 3 barnehager, 3 barneskoler og 1 ungdomsskole.

For skoleåret 2017-18 vil det i kortere eller lengre perioder være behov for tilkallingsvikarer for fagarbeidere, lærere og førskolelærere

Interesserte bes søke elektronisk og ved behov for ytterligere informasjon kan man ta kontakt med:

Kontaktperson: Enhetsleder Laudal og Bjelland oppvekstsenter Trine Ruud tlf 900 81752.

Enhetsleder Heddeland og Øyslebø oppvekstsenter Hilde Eikeland tlf 91657792

Søknadsfrist  for alle stillingene er 30.09.17.

Søknadsskjema finner du her.

Forsikringsordning