Pressemelding - Hvordan ser fremtidens Byge-Norge ut?

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Bjelland i Marnardal har siden februar hatt et stort fokus på bygdas fremtid og har jobbet med næringsutvikling, gründerutvikling og stedsutvikling. NRK Sørlandet sendte fredag 28.4 et eget nyhetsinnslag om bygdeomforminga «Look to Bjelland». Nå står stedet bak en større debatt om bygdenes fremtid, der vi lar ansvarlige stortingspolitikere fra alle partier fortelle oss hva de tenker om at Bygde-Norge og småsteder legges ned og dør ut. Rapporten fra første del av arbeidet i Bjelland «Innovativt, grønt, bærekraftig - med store muligheter for framtida» kom ut i mai 2017.

Kommunen har fått egen gratis energiportal

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Mange oppfatter forvaltning av bolig som komplisert. Kommunens energiportal er et naturlig sted å starte, enten for deg som planlegger oppussing, for deg som ønsker en lavere strømregning, eller for deg som ønsker å øke komforten - og samtidig bidra til et bedre miljø.

Forsikringsordning