Gleder i travle hverdager

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Det er en stor glede å kunne invitere dere til Gleder i travle hverdager; et kommunikasjonskurs for par!

Kurset blir: Lørdag 20. jan 2018 kl.10.00 til 15.00 i aktivitetshuset i Konsmo sentrum.

Kursholdere: Vibeke Wærn og Arild Knutsen

Offentlig høring - Heddeland industriområde del2.

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Forslag til reguleringsplan for utvidelse av Heddeland industriområde er lagt ut til offentlig høring. Området er foreslått regulert til industri, adkomstvei, mm.. Det inngår tiltak i vassdrag. Høringsfristen er 18.1.2018.

Det blir åpent informasjonsmøte om planforslaget på Rådhuset i Marnardal torsdag 04.01.2018 kl.14:00.

7.12.2017, Håkon Heddeland, Forvaltningsavdelingen i Marnardal kommune

Under finner du høringsbrev og alle plandokumenter.

pdf Særutskrift møtebok (747 KB)             pdf Samlede innspill detalregulering Heddeland industriområde (1.96 MB)               pdf Rapport kartlegging av naturmangfold (1.71 MB)

pdf Rapport studie forurensing grunn - fase 1  (1.58 MB)             pdf Flom - Erfaringsdokument (1.49 MB)

Strømbrudd legekontor og rådhus

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Pga feil på strømforsyningen ved rådhuset er legekontoret i Marnardal ute av drift ut dagen. Ved livstruende og alvorlige tilfeller, ring 113. Legevakt kan kontaktes på telefon 116117.

Strømbruddet  kan også medfører at det kan ta noe lengre tid å komme gjennom på telefon til sentralbordet.

Ny nettside for nye Lindesnes

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuelt

Prosjektet nye Lindesnes kommune har fått ny nettside. På www.nyelindesnes.no kan du finne alt du måtte lure på om byggingen av den nye kommunen. Ønsker du å lese møtereferater eller andre viktige dokumenter i prosessen, ligger de nå lett tilgjengelig.

Forsikringsordning